Ja no sou tan "Anònims"

sábado, octubre 07, 2006

SE INCORPORA LA CGT


Después de un més de la creación de nuestro colectivo gracias a la CJC, la CGT (Confederación General del Trabajo) contactó con nosotros para establecer su sede en la Foia de Castalla.
Como colectivo, la IPCC aceptamos a todos los movimientos o colectivos que tengan una filosofía en concordancia a la nuestra. Así que invitamos a todo aquel movimiento que quiera contactar con nosotros (en defensa de los derechos de todos lo seres vivos, antifascistas, sindicatos, ONGs, etc.) que lo haga mediante nuestro e-mail: ipcc-cjc@hotmail.com

Gracias.

 

5 comentarios:

pELLIKANA dijo...

ENDAVANT. A VEURE SI FEU ALGUN ESCRIT EN CATALA TAMBE.

PELLIKANA GARROTADES DES DE LA FOIA DE CASTALLA VOS ENVIA EL SEU MAJOR RECOLZAMENT.

ENDAVANT MAULETS
ENDAVANT COMUNISTES
ENDAVANT LA LLIBERTAT

IPCC(Renard) dijo...

jejeje saps perque no s'escriu en català?perque pensem que tothom té dret a llegir el nostre blog i com no tots entenen el català obtem per escriure en castellà; encara que nosaltres defenem els països catalans i la llengua.
volem que la gent estiga agust y la llibertat. Espere que t'enutges.
tb volia dirte que aquest colectiu acepta els comunistes i anarquistes perque pensem que altra inernacional junts es possible.

per la dignitat del poble.
Terra i Llibertat.

IPCC(Renard) dijo...

gràcies per possar un link del nostre blog en el teu.però adonate'n que ens has posat de titol IPPC en doncs dei IPCC.soles era això i gràcies per darrerera volta.ja et posare un link al teu blog quan faça la secció de links.
No retreat, no surrender.
Ni retirada, ni rendicion.

Pellikana dijo...

Clar. Comunistes i Anarkistes junts en el combat. Jo hem menege prou per la pagina RASH MADRID.
Per cert modificaré el link quant puga, es que tinc un CABALL DE TROYA en l'ordinador i no hem deixa entrar al bloc des de el meu ordinador!!!!

IPCC(Renard) dijo...

Gràcies pels links, ja els posaré quan puga i sort amb eixe troyà.
Salut