Ja no sou tan "Anònims"

martes, noviembre 28, 2006

Invasión nacionalsocialista valenciano-española



Últimamente se está dejando caer por el pueblo una serie de pegatinas hechas por ordenador
que contiene unos mensajes anticatalanes.
Dichas pegatinas son descargadas de unas webs bastante intolerantes y falsas que defienden el Estado Español y que el País Valenciano se debe de llamar "comunidad" y no tiene nada que ver con Cataluña. Según ellos estamos intentando colonizar España. Estos carácteres de nacionalismo español antinacionalismo libertario llega a alcanzar rasgos del nacionalsocialismo realizando una cruzada (por así decirlo) contra Cataluña tergiversando información y propagando el bloqueo comercial a productos que vengan de allí.
¿Como puede existir tal aberración?

Contra el fascismo que ataca a los Países Catalanes, Resistencia y Lucha!!!

8 comentarios:

Anónimo dijo...

Teneis toda la razòn.
Solo hay que ver las manifestaciones que hacen conjuntamente en Valencia con la extrema dereche.

Teniu tota la rao.
Nomes hi ha que vore les manifestacions que fan conjuntament amb la extrema dereta en ciutats com Valencia.Ademes de les agresions a diferents collectius.

¡¡Vixca els Paisos Catalans socials i del poble proletari!!

perdonad mi valenciano(el catalan de todos) por las posibles faltas de ortografia.

Anónimo dijo...

Veig molt fort que a l´any 2.006 (quasi 2.007) encara quede gent que pense que´l valencià i el català no son la mateixa llengua.
A quina base científica (es a dir linguistica) s´agafen?

Anónimo dijo...

ESa MIreYIka aYyyYyyYyYYyYYyYYyYYyyYyy!!!NO BORRES MIS KOMENTARIOS OMEEEEEEEEE!!!!!!!Y VIVA L CASTELLANOOOOO!!NDA D KATALN NI OSTIAS!!!!!1

EPCC/IPCC dijo...

No si el que està clar, ho està, i l'idioma és el català. Ja ho diu la nostra història. I respecte al noi que ha escrit l'últim comentari que sàpiga que astò no es una web per a mocos ni retrògradso estúpids.
Lluitem per reconeixer la nostra llengua.

Anónimo dijo...

La nostra llengua és una variant del catalá vullguen o no, peró nosaltres no hem d´imposarlo, només no deixar de gastarlo a tots els ámbits d´ús. Tolerància sempre, però defensant lo nostre.

Anónimo dijo...

estic hasta els cojons dels blaberos,que no tenen ni puta idea d'Historia,ha i el valencia es un derivat del catala,digen loque digen.

Anónimo dijo...

Ja fa molts anys, molts, que tenim aquest problema, i sempre existiran els ignorants, es com si criaren perque fa 10 anys pasava el mateix;el que faig jo es, si algu em diu alguna burrada i vol que jo li conteste(que normalment ho fan),si veig que la cosa es seria intente raonar pero si no, per una entra i per l'altra ix.
Es una llastima,pero els qui estimem la nostra llengua tenim clar qui som i d'on venim, i no ens faran mai callar.
Espere que aguanteu, no deixeu que ningu us fasa callar, dona gust vore que al poblet hi ha gent amb inquietuts. Enhorabona pel blog i seguiu aixi.

Anónimo dijo...

mirad yo os digo una kosa a tod@s y es mui simple,los idiomas estan para komunikarse no para krear problemas o enfrentemientos.yo si os digo la verdad,estoi de los nacionalistas(todos incluidos)asta los webos kada kual ke able komo kiera y al ke no le guste ke se joda .ni kastallano ni valenciano ni katalan ni pollas dejaros de xorradas somos seres humanos ke kon eso ya tenemos vastante